21 Ocak 2017 Cumartesi

Soru Cevap İle Öğrenme Yöntemi (20 Ocak 2017 Cuma)

  1. Özel sektörde çalışacak özürlü sayısı ne kadardır?  Cevap: %3
  2. Kamu kurumlarında çalışacak özürlü sayısı ne kadardır? Cevap: %4
  3. Kamu kurumlarında çalışacak eski hükümlü sayısı ne kadardır? Cevap: %2
  4. Günde en fazla çalışabilecek saat ne kadardır? Cevap: 11saat
  5. Yılda fazla mesainin olabileceği en yüksek miktarı ? Cevap: 270 saat
  6. 1 yıl ile 5 yıl arasında çalışanlar için yıllık izin hakkı? Cevap: 14 gün
  7. 5 yıl ile 15 yıl arasında çalışanlar için yıllık izin hakkı? Cevap: 20 gün
  8. 15 yıldan fazla çalışanlar için yıllık izin hakkı? Cevap: 26 gün
  9. 18 yaşından küçük 50 yaşından büyük olanlar için yıllık izin ne kadardan az olamaz? Cevap: 20 gün

0 yorum:

Yorum Gönder